Fotogaleri

GALÉRIÁK | fórum | regisztráció | súgó | ESKÜVŐI FOTÓZÁS | TÁRSKERESŐ FOTÓZÁS

Gyakran feltett kérdések

Hogyan csináljak magamnak galériát ?

Az oldal tetején be kell lépni a felhasználói névvel és a jelszóval.
Sikeres belépést kijelzi a rendszer.
1/ Az "Új galéria" feliratra kattintva az "Új galéria létrehozása" oldalra jutunk. Nevet kell adni a kialakítandó galériának. A "Célkategória" linket kihagyva "OK" gombra kattintunk.
2/ A "Saját galériák" oldalra ugrik automatikusan a program, ahol a most létrehozott galéria közepére katintunk, a galéria nevére. Ezzel beléptünk a most még üres galériába. Felül a sötét csíkban látjuk a galériánk nevét.
3/ A "Galéria szerkesztése" gombra kattintunk. Az itt megjelenő oldalon néhány szavas leírást adhatunk galériánkhoz. A stíluslapot egyenlőre hagyjuk az alapértelmezett állapotban. Jelszót csak akkor adjunk, ha nem akarjuk hogy mások is lássák képeinket!!
4/Új kép feltöltése ablaknál a "Tallózás" gomb segítségével megkeressük azt a képet, amit fel szeretnénk tenni.
5/ Ha megvan a kép, megnyomjuk az "OK gombot, és várunk amíg a homokóra látszik a kurzor mellett.

Hogyan töltsek fel egyszerre több képet?

A feltöltendő képeket egy mappába kell tenni, jobb egérgombbal rákattintani, kiválasztani a WinZip-Add to Zip file lehetőséget, és a mappát Zip filera alakítani.Az így kapott file-t mint egy képet kell feltölteni, a többit a rendszer elvégzi.

Melyik lesz a saját galériáknál megjelenő kis kép??

A feltöltött fotók egymás alatt lesznek láthatók, a nyitó képnek szánt fotótól balra levő gombot megjelöljük.

Hogyan válasszak stíluslapot?

A stíluslap kiválasztása keretben kiválasztjuk a nekünk tetsző stíluslapot, és alatta a befejez gombra kattintunk.

Új stíluslapot hogyan készíthetek?

"Saját galériák" gombra kattintunk, majd kiválasztjuk azt a galériát, amelynek saját stíluslapot készítünk."Galéria szerkesztése" gombbal belépünk a szerkesztési oldalra."Új stíluslap létrehozása" gombra kattintva a stíluslap szerkesztési oldalra jutunk.Válasszunk ki egy stíluslapot a beépített stíluslapok közül, amelyik a legjobban hasonlít az új létrehozandó stíluslaphoz.Az új stíluslapnak nevet adunk, és a 12 álítható értéket az ízlésünknek megfelelően alakítjuk át.Megnyomjuk a mentés gombot.

Miért nem a most készített stílus szerint látom a galériámat?

Az új stíluslap elkészítésével automatikusan nem változik meg a galériám kinézete. A "Galéria szerkesztése" gombbal belépünk a szerkesztési oldalra, a "Stíluslap kiválasztása" dobozban megkeressük a "Saját stíluslapok" között azt a stíluslapot, amire le szeretnénk cserélni galériánk kinézetét. Nyomjuk meg a "Befejez" gombot.

Hogyan tegyem át néhány képem az egyik galériámból a másikba?

Belépünk a galéria szerkesztési oldalára ahonnan át szeretnénk vinni a képeket.
A görgető sávval lemegyünk a képekhez, és bal oldalon kipipáljuk azokat a képeket, amiket át szeretnénk vinni a másik galériába. A cél galériát a képek alatt tudjuk kijelölni. A másolás négyzetet hagyjuk üresen, hiszen nem másolni, átvinni szeretnénk a képeket.

Nem szeretném ha a kép alatt a címek megjelenjenek, mit tegyek?

A galéria szerkesztési oldalra lépünk. A képek mellett megjelenő dobozban a program által generált címek vannak.A címeket törölni nem lehet, de helyette vagy beírunk egy új "értelmes" címet, vagy space (szóköz) billentyűvel üressé tesszük a dobozt.

Hogy tudom látogatottabbá tenni galériámat?

Minél több ismerősnek, barátnak, rokonnak el kell küldeni a galériám linkjét.Különböző linkgyűjteményekbe kell regisztrálni a galériát, és rendszeresen frissíteni, hogy másoknak is érdemes legyen időnként megnézni, vannak-e új fotók?

Rólunk | Szerződési feltételek | Kapcsolat | Adatvédelem | Lap teteje